Habertürk 27.05.2011

Kova burcu günlük yorumu (27 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, her konuda cesaretlerini toplayarak ileri hamlelerde bulunabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

KOVA burcu 27 Mayıs 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (27 Mayıs 2011)

Sevgili Kovalar gün boyu Ay-Koç burcu etkisi altındayız. Kısa seyahatler açısından gayet etkili olan bu enerji gerek bilgilenmek gerekse aktif olarak halletmeniz gereken işlerde sizi destekleyicidir. Öğrenmek adına yeni fırsatlar sunduğu gibi, hızlı bir şekilde bir yerden bir yere varılmasında da etkilidir. Ancak fikirlerinizi öne sürerken sadece kendi doğrularınıza bağlı kalmanız kimi zaman tartışmalara neden olabilir. Saat 11:19 itibariyle Ay-Uranüs kavuşumu gerçekleşiyor. Merak ettiğimiz konularda internet ve benzeri yöntemler sayesinde gerekli bilgileri toplayabiliriz. Çarpıcı giyinmekten, özgür tavırlar içinde hareket etmekten ve bunları dile getirmekten hoşlanabiliriz.

Saat 15:31 itibariyle Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm, yenilik anlamındaki gelişmelerin yakından takip etmenizde size yardımcıdır. Ayrıca cesaretinizi her konuda toparlayarak ileri hamlelerde bulunabilirsiniz. Sizin için neyin doğru veya yanlış olduğunu bu görünüm sayesinde saptamanız mümkün.

Şans sizden yana olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER