Habertürk 27.04.2011

Kova burcu günlük yorumu (27 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çok arzulu olacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Kova burcu 27 Nisan 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (27 Nisan 2011)

Sevgili Kovalar, Çarşamba günümüz saat 09:04 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Neptün kavuşumu altında başlıyor. Bu görünüm, hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen bireyin ne kadar arzulu olduğunu gösteriyor. Bu arzu yüreğinizin içinde öylesine etkili ki, artık kaybetmeye asla tahammülünüz yok. Düşlerinizdeki dünyayı istiyorsunuz. Önsezileriniz sizi yönlendiriyor. Bilinmeyen durumları, sizden gizlenenleri kolaylıkla fark edebilirsiniz. Saat 10:21 itibariyle Venüs-Pluto arasında mücadeleci bir görünüm oluşuyor. Aşkta hevesliliğiniz öne çıkıyor. Güzelliğinizi, cesaretinizi, farklılığınızı öne sürmek arzusu duyabilirsiniz. Gizli ve oldukça derin tutkularınız şaha kalkmış durumda. Karmik bağınız olan bir kişiyle karşılaşmanız an meselesi. Ruhunuz öyle coşkulu ki, her türlü çılgınlığı yapabilecek güçte olduğunuzu düşünebilirsiniz. Öylesine yoğun duygular içindesiniz.

Saat 22:24 Ay-Güneş ve saat 22:52 Ay-Pluto arasındaki görünüm isteklerinizi bilinçli bir şekilde ifade etme arzunuzu büyütücüdür. Kendinizi güçlü hissetmek ve kontrolü elinizde tutmak istemektesiniz. Kimsenin tekeli altına girmeden hayatınızı yönlendirmek arzusu duyabilirsiniz. Saat 22:52-Perşembe 20:33 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Boşluk etkisi altında borç-alacak meseleleri üzerinde düşünebilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirebilirsiniz.

Gününüz aydınlık, huzur ve güzellik içinde geçsin. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER