Habertürk 29.06.2011

Kova burcu günlük yorumu (29 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Kovalara bugün, partnerleri ile olan sorunlarını, iletişimi güçlü tutarak giderebileceklerini söylüyor.

KOVA burcu 29 Haziran 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (29 Haziran 2011)

Sevgili Kovalar Çarşamba günümüz saat 07:16 itibariyle Ay-Satürn arasında olumlu görünümle başlıyor. Aranızda sorun olan noktaları partnerinizle giderebilmeniz bugün kolay. Nasıl mı? Aranızdaki iletişimi güçlü tutarak. Burada dikkat edeceğiniz husus duvarları yıkmak değil, bilakis tamir etmeye çalışmaktır. Genel olarak böyle bir etki altında insan ciddi niyetle düşündüğünde, olayları olgunlukla ele aldığında problemler gayet kolay çözüme kavuşur.

Ay-İkizler burcu seyri etkisini devam ettirmekte. Gün boyunca dış dünya ile temasınız oldukça yoğun. Hedeflerinin peşinden koşmak isteyen kişi böyle bir enerjiyi arkasına destek güç alarak fırsatları yerinde kullanmaya çalışabilir. Duyguları şöyle geriye çekerek mantığın sesine kulak verdiğimizde her biri işin altından kalkabiliriz. Zihinsel açıdan çabuk öğrenmenizi, kolayca bağlantı kurmanızı, uygun sözcükler kullanarak güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlayan bu enerji özgür yaklaşımlar içinde, sınırsızca hareket etmeniz açısından da sizi destekleyicidir. Ham gerçeğe ulaşabilmenizde oldukça işinize yarayacak olan bu enerji, sonuç elde edemediğiniz konularda ilerlemenizi sağlayıcıdır.

Güneşin ışıkları altında umutlarımızın yükselmesi dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER