Habertürk 29.05.2011

Kova burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, mevcut durumlar üzerinde sakince düşüneceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

KOVA burcu 29 Mayıs 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Sevgili Kovalar saat 13:27-16:01 arasında boşlukta olacak Ay, özellikle maddi konularda beklenmedik gelişmelerin canınızı sıkabileceğini, bu yüzden daha dikkatli hareket etmeniz gerektiğini göstermektedir. Değer yargılarınız söz konusu olduğunda kimseye taviz vermeyeceğiniz bugün, paranızı istediğiniz şekilde değerlendirmek en büyük arzunuzdur. Aslına bakarsak son zamanlarda özellikle eskiyle alakalı mevzular nedeniyle oldukça sıkılmış durumdasınız. Kimi zaman ummadığınız yerlerden para elde ettiğiniz halde çoğu zaman yaşanan dalgalanmalardan nasibini almaktasınız.

Saat 16:01 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, mevcut durumlar üzerinde sakince düşünmenizi sağlayıcıdır. Belki bulduğunuz çözümleri hemen uygulamak zor olabilir. Ancak moraliniz biraz daha yüksektir.

Saat 17:52 itibariyle Ay-Neptün arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, hem maddi hem de manevi anlamdaki her konuyu güçlü bir moral duygusu içinde gözden geçirebilirsiniz. Hayallerinizde öylesi güzel bir yaşam vardır ki, bazen içinizden -çok mu şey hayal ediyorum. Bunların olması imkansız diye geçirebilirsiniz. Ancak bu görünüm size, bunları elde etmenin sizin elinizde olduğunu söyler.

Keyifli, eğlenceli hoş bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER