Habertürk 03.03.2011

Kova burcu günlük yorumu (3 Mart 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, parasal ve manevi değerler konusunda sahiplenme içgüdülerinin yükselebileceğini söylüyor.

Kova burcu 03 Mart 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (3 Mart 2011)

Sevgili Kovalar güne burcunuzda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyorsunuz. Saat 16:37 olana kadar devam edecek enerjiler, dış dünyada kendinizi ifade etmeniz, sağlıklı ilişkiler kurabilmeniz ve girişimci olabilmeniz adına teşvik edicidir. Etrafınızla samimi, arkadaşça paylaşıma açık bir şekilde iletişimde bulunabilirsiniz.

Saat 16:37-18:47 arasında burcunuzun son derecelerinde boşlukta olacak Ay, isteklerinizi ifade edebilmeniz anlamında zorlayıcıdır. Kendinizi kurallarla örülü, başkalarına uymak zorunda kalan, pratik şekilde hareket etmekten uzak bir kişi gibi hissedebilirsiniz. Aslında her şey yolunda gibi gözüktüğü halde, üçüncü şahısların sürekli değişen talepleri rahatsızlık vericidir.

Saat 18:47 sonrası Balık burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, sakinleşmenizi sağlayabilir. Parasal ve manevi değerler açısından sahiplenme, korunma ve kollanma içgüdünüz yükselişe geçebilir. Ayrıca akşam saatleri gerçek dünyanın keşmekeşinden uzak kalma isteğiniz yoğundur.

Aydınlık, sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER