Habertürk 03.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (3 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, kovalara bugün bulundukları pozisyondan daha üste çıkabileceklerini söylüyor.

Kova burcu 03 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (3 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar 3 Şubat saat 04:31 itibariyle burcunuzda oluşacak Yeniay bireyliğinizi dış dünyada ifade edebilmeniz, girişimlerde bulunmanız, çevrenizdeki insanlara ben buradayım diyebilecek kadar kendinize güvenmeniz anlamında destekleyici bir joker kart anlamına gelmektedir. Bu kartı doğru yerlerde ve doğru zamanda değerlendirmeniz için Yeniay size yol göstericidir. Gerçekçi bir yön belirlemeniz halinde, aşamayacağınız engel ve üstesinden gelemeyeceğiniz hiç bir zorluk yoktur. Yeter ki siz kendinize inanınız, güveniniz ve kararlı olunuz. Bu oluşum altında dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de öz değer duygunuzdur. Siz kendinize ne kadar özen gösterir ve önemserseniz, bilginizi, tecrübelerinizi kendinizden emin ve güçlü bir şekilde ifade edebilirseniz, o denli başarılı olabilir, yeni adımlar atabilirsiniz. İhtiyaçlarınızın farkında olmanız cesaretle öne atılmanızda sizi itekleyici olan son derece önemli bir husustur. Böylelikle isteklerinizi elde edebilirsiniz.

Geleneksel kalıplar içinde düşünmek yerine, özgür ve çağa uygun gelişmelerin ışığında ilerlemeyi kabul ederseniz, hem liderlik gücünüzü açığa çıkarmış olursunuz hem de geçmişin üzerinizde yarattığı korkulardan, yüklerden kurtulursunuz. Bir Kova için özgürlüğü ve bireyliği son derece önemlidir. Yeri geldiğinde ekip halinde ilerleyebildiği gibi, yeri geldiğinde kendi ayaklarının üstünde de durmasını bilir. Çünkü o sıra dışıdır, buluşçudur. Burcunuzda oluşan Yeniay, yaratıcılık, tasarım, icat etme ve keşif konularında destekleyici olup, bulunduğunuz alanda en üst pozisyona çıkabilmeniz, daha iyi şartlarda yaşamanız anlamında da yardımcınızdır. Şimdi yapılması gereken, çevrenizle sıkı bağlar içinde olmak, gerçekçi bir rota belirlemek ve bu rota üzerinde kararlılıkla yürümektir. Kaldı ki 22 Ocak tarihinde Koç burcunda ilerlemeye başlayan Jüpiter geçişini de hesaba katarsak geçtiğimiz yıla göre bu Yeniay çok daha olumlu gelişmeler yaşamanızı sağlayıcıdır.

Yeniay, arzu ettiğiniz tüm yeniliklerin ve güzelliklerin mutlu başlangıcı olsun. Gönlünüzden geçenlerin gerçekleşmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER