Habertürk 30.05.2011

Kova burcu günlük yorumu (30 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, şüphe uyandırıcı konularda delil toplayabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

KOVA burcu 30 Mayıs 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (30 Mayıs 2011)

Sevgili Kovalar Ay-Boğa burcu seyir etkinliği altında haftaya adım atıyoruz. Böyle bir enerji, güzellik duygunuzu seçkin hale getirici, bulunduğunuz ortamda her şeyin en uzun ömürlü olanını istemenizi sağlayıcıdır. Belki iç dünyanızın derinliklerinde olan biteni kimse bilmez ancak doğru olduğuna inandığınız bir şeyin üzerine giderek elde etme gücünüz muazzamdır. Güvenli ve rahat bir yuva, korumacılık içgüdünüz bugün yoğundur. Aslında Kovaların evlerine ne kadar önem verdiklerini bilirim. Onlar için huzur ve emniyet duygusunun yükselişte olduğu yer yuvalarıdır. İşte bugünkü enerjiler, ister kadın ister erkek Kovalar için ailenizi bir arada tutma arzunuzun, sabırla çalışarak kozanızı örme azminizin işaretçisidir.

Saat 20:43 Ay-Mars kavuşumu sayesinde ev sınırları içindeki aktivitenizin özünde, düzeni sağlama arzunuz yer alır. Aslında sakinsinizdir ve gayet sabırlı. Ancak birileri işinize karışırsa hele bir de sinirlendirmeye kalkışırsa tepkiniz büyük olabilir. Zira ne yapacağınızı zaten çok önceden planladığınız için kimsenin aklına ihtiyacınız yoktur. Bazı konuları şüphe uyandırıcı bulduğunuzda araştırarak delil toplayabilirsiniz. İkna oluncaya kadar rahat etmemeniz mümkündür.

Yeni haftanın sizlere bereket ve huzur getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER