Habertürk 04.06.2011

Kova burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, olanakları yerinde ve zamanında değerlendirebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

KOVA burcu 04 Haziran 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Sevgili Kovalar, 4 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında Boğa burcunda seyrini sürdürecek Jüpiter, ailevi yaşamınız, ilişkileriniz, yuvanızla alakalı konularda etkili olup inancınızı, güven duygunuzu büyütücü olumlu bir tesirdir. Jüpiter bu alanda seyrini sürdürürken aile yaşamınızla ilgili konularda yapmayı istediklerinizi kendi kaynaklarınıza güvenerek üretme ve çoğaltma arzusu duyacaksınız. Kendi değerinizin, öz kaynaklarınızın ve sahip olduklarınızın farkında olduğunuz zaman, kendiniz için neyin gerekli olduğunu bilirsiniz. İşte bu gereklilik aklı başında kararlar almanızı sağladığı gibi Jüpiterin size sunacağı olanakları yerinde ve zamanında değerlendirmenizde de etkili olur.

Sözgelimi bir ev satın mı almak istiyorsunuz, yoksa hayatınızı biriyle sürdürmek niyetinde misiniz veyahut evinizi restore etmek büyütmek onarmak mı istiyorsunuz, şehir dışında bir ev satın alarak hafta sonları biraz olsun şehir karmaşasından uzaklaş niyetinde misiniz. İşte Jüpiter bu konuda oturup planlarınızı gerçekçi bir şekilde yapmanızda size destek. Siz yeter ki, paranıza ve hedefinize sahip çıkın. Bazılarınız home ofis tarzı çalışmayı düşünebilir. Yani evinden işini yürütmek isteyebilir. İşte Jüpiter bu konuda da size destek. Eski bir mülkünüzü satışa çıkarmak niyetinde misiniz yine Jüpiter aklı başında bir müşteriyi karşınıza çıkarabilir. Dediğim gibi, Jüpiterden yararlanmanın yolu sizin kendinize ve kaynaklarınıza ne kadar önem verdiğinizle birebir alakalı.

Gerçek bir aşk, bol bereket, huzur ve güven dolu bir yaşamın sizlerin olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER