Habertürk 04.05.2011

Kova burcu günlük yorumu (4 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, daha önce verilmiş kararları değiştirmelerinin yanlış olabileceğini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Kova burcu 04 Mayıs 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (4 Mayıs 2011)

Sevgili Kovalar saat 20:10 olana dek boşlukta kalacak Ay, yuvanızla ilgili konularda gelir gider dengesi içinde planlamalar yapmanız son derece önemlidir. Bütçenizin dışına taşmayacak şekilde hareket edebilirseniz kimseye ihtiyacınız kalmadan ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Duygu dünyanızla ilgili konularda ise, bir yandan özgür yaklaşımlar gösterirken diğer yandan uzun ve kalıcı bir ilişki arayışınız, düzenli bir hayat arzunuz yükselebilir. Siz bugün yaşamınızla ilgili konuları değerlendirirken, güvenlik olgusunu daha fazla önemseyebilirsiniz veya içinde bulunduğunuz şartlar gereği bunu önemsemek gerektiğini düşünebilirsiniz. İlişkinizdeki sevgi alışverişinizin evinizdeki rahatlığınızın, işinizdeki başarınızın en önemli kıstası uzun süreli güvenlik, sağlamlık ve huzur duygusudur. Bir yön belirlemekte zorlanacağınız için, daha önce verilmiş kararlarınızı değiştirmeniz yanlış olabilir. Ancak üzerinde düşünebilir, hangi seçeneğin sizin açınızdan doğru olacağını tespit etmeye çalışabilirsiniz.

Saat 20:10 itibariyle İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında ise, daha hızlı ve daha özgür düşünebilirsiniz. Parasal konularda gözden geçirmelerde bulunabilir, yarınki hızlı tempoda yapacaklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Belki bugünkü etkiler nedeniyle istediğiniz gibi hareket edememiş olabilirsiniz. Fakat bu durumu, herşeyin daha olumlu gelişmesi adına verilmiş bir mola gibi kabul ediniz. Akşam saatlerinde parasal konularda dikkatli olmanız faydalıdır. Farkında olmadan gereksiz harcamalar yapabilir, hesabınızı şaşırabilirsiniz. Bu nedenle işten çıkmadan önce alacaklarınızı not ederseniz dağılmamış olursunuz.

Dikkatli, tedbirli, abartılı kararlardan uzak ılımlı bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER