Habertürk 04.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (4 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, kovalara bugün kendilerine yüklenmemelerini, yanlış ve eksiklikleri olgun bir şekilde değerlendirmelerini öneriyor.

Kova burcu 04 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (4 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar, 4 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Venüs, ilişkinizle ilgili konularda geri plana çekilerek son derece ciddi bir şekilde durumunuzu gözden geçirmeniz anlamı taşıyabilir. Bu dönemde oldukça hassas duygular altında olacağınız için, hayata bakış açınızda kimi zaman kuruntulu kimi zaman karamsarlık kimi zamansa gerçeklerden uzaklaşma isteği görülebilir. Normal zamanlarda gayet mantıklı hareket eden bir kişi olmanıza ve özgürlük kavramına değer vermenize rağmen, Venüsü dispozite eden Satürn gezegeninin geri hareketi nedeniyle garip bir sessizlik ve bir şeyleri iyi gitmeyeceğine dair bir inanç geliştirebilirsiniz hatta kendinizi dış dünyadan soyutlamaya çalışabilirsiniz. Ancak bu ay, burcunuz üzerinde toplanacak olumlu enerjileri unutmayalım.

Bu enerjilerden yararlanmanın yolu, kendinize yüklenmemeniz, mantığınızı devrede tutmanız, yanlışlarınızı ve eksiklerinizi olgun bir bakış açısı altında değerlendirmenizdir. Bu dönem bir arınma, temizlik ve bir anlamda yeniye yer açmak şeklinde görülürse, emin olunuz ki her türlü sıkıntının üstesinden gelebilirsiniz. Hani bir laf vardır. Sel gider kum kalır diye. İşte Venüs Oğlak burcu geçişi, sağlam olanların tespiti ve kalıcı olanların anlaşılması anlamında etkilidir. İnancınız bu kısa sürecek dönemde ayakta tutmalı, meditasyon, dua, zikir ve çeşitli rahatlama teknikleriyle uğraşarak kendinizi güçlü tutmaya çalışmalısınız. Yanlışlarınızı savunmaya kalkmak yerine, durumunuzu gerçekçi bir şekilde gözden geçirmek çok daha yararlıdır. Böylece hem yuvanızla ilgili konularda hem de ilişkinizle alakalı meselelerde çok daha yerinde ve mantıklı tespitlerde bulunabilirsiniz.

Not: Sevgili Kovalar, burada bir kısmını sunabildiğim son derece önemli Venüs-Oğlak geçişinin diğer yansımaları Şubat Aylık yorumunuzda ele alınmıştır. Mutlaka gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Aydınlık dolu bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER