Habertürk 05.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (5 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, kovalara bugün kendilerine olan güven duygusunu kesinlikle kaybetmeden, sıkıntıların etkisi altında kalmadan ileriye bakmaya çalışmalarını öneriyor.

Kova burcu 05 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (5 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde cumartesi gününe başlıyoruz. Bu enerjiden yararlanmak için dikkat edilmesi gereken en önemli nokta kendinize olan güven duygunuzu kesinlikle kaybetmeden, elinizde olmayan bazı konuların yarattığı sıkıntıların etkisi altında kalmadan ileriye bakabilmenizdir. İlişkinizle veya genel olarak duygusal konularda bugün size güven verebilecek, yeri geldiğinde her konuda destekleyecek bir kişiye olan özleminiz artabilir.

Tek ihtiyacınız sizi şu anki kuruntu veya karamsarlıklarınızdan kurtarabilecek, elini uzatarak beraberce aydınlığa doğru çıkabileceğiniz güçlü bir kişidir. Yaşadığınız ilişkide de arzularınız bu yöndedir. Partnerinizin bugün egonuzu okşaması ve size kendinizi farklı hissetmenizi sağlaması gerekmektedir. Böylece artık tedirgin olmanıza ve boş yere kendinizi üzmenize gerek kalmaz.

Güzel bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER