Habertürk 06.06.2011

Kova burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, karşı cins üzerindeki etkinliklerinin olumlu yönde güçleneceğini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

KOVA burcu 06 Haziran 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Sevgili Kovalar gün boyunca Aslan burcunda ilerlemesini sürdürecek olan Ay, karşı cins üzerindeki etkinliğimizi olumlu yönde güçlendiriyor. Bize yönelen gözlerle temas etmek ve fikir alışverişinde bulunmak kolay. Bu güçlü etkiyi bize sunan Ay-Merkür arasındaki olumlu görünümdür. Saat 06:04 itibariyle etkili olacak bu görünüm sayesinde gün boyu hem güçlü bir biçimde kendimizi ifade edebiliriz hem de her konuda anlaşmaya varabiliriz.

Saat 12:36 Ay-Satürn arasında meydana gelen güzel etkileşim, tarafsız ve önyargısız bir biçimde diğer insanlarla kucaklaşmamızı sağlıyor. Bize karşı olduğunu sandığımız kişilerden destek görmemiz ve tecrübelerimizi başkalarıyla paylaşmamız sonucunda ileriye dönük umutlanabiliriz. Yeni bir şeyler için güç kazanabiliriz. Üzerine eğildiğimiz işler başkalarının dikkatini çekebilir.

Saat 21:48 itibariyle Ay-Güneş arasındaki güçlü yansıma sayesinde, aşk hayatımızla ilgili mevzularda umutlarımız artabilir. Duygularımızın karşılıksız olmadığını fark etmenin huzurunu yaşayabiliriz. Artık bazı meselelerin konuşulması anlamında güç kazanabiliriz.

Yeni hafta boyunca adım attığınız her alanda başarı sizden yana olsun. Şans dolu bir hafta dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER