Habertürk 06.05.2011

Kova burcu günlük yorumu (6 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, özgürce, içlerinden geldiği gibi davranacaklarını, isteklerini elde edebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Kova burcu 06 Mayıs 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (6 Mayıs 2011)

Sevgili Kovalar saat 07:09 itibariyle Ay-Venüs arasındaki zorlu görünüm, hedefinizi gerçekleştirmek için nasıl bir güce ihtiyacınız olduğunu düşünmenizi sağlar. Bu ister ilişki ister iş veyahut para anlamında olsun fark etmez. Önemli olan doğru iz üzerinde ilerlemek ve amaca ulaşmaktır. Saat 08:49 itibariyle Ay-Merkür arasındaki olumlu görünümün etkisi altında güçlenen enerjiniz, esprili bakış açınız hem dış dünyada ilgi uyandırmanız hem de ruhunuzun tatmin olmasını sağlayıcıdır. Özgürce, içinizden geldiği gibi davrandığınız için doğal olarak isteklerinizi de rahatlıkla dile getirebilir, elde edebilirsiniz.

Saat 17:29 itibariyle oluşan Ay-Jüpiter güçlü etkisi, bahsi geçen o doğru yolu bulmak için size cesaret aşılayıcıdır. Böylece engelleri güce dönüştürerek ilerlenebileceğini hissedersiniz.

Saat 23:12-cumartesi 05:31 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu saatler arasında temkinli hareket etmekte, tutamayacağınız sözler vermemekte yarar vardır.

Umduğunuzdan daha güzel ve aşk dolu bir gün diliyorum.

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER