Habertürk 06.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (6 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, gelecek ile ilgili verecekleri kararlar sayesinde kendilerini özgür hissedecekleri ve fırsatları yerinde kullanacaklarını müjdeliyor.

Kova burcu 06 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (6 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar saat 08:40 itibariyle Güneş-Satürn arasında oluşacak olumlu görünüm, hem girişimleriniz hem de ileriye yönelik hedefleriniz anlamında geçmişin gözden geçirilerek düzenlenmesi adına olumludur. Verilecek kararlar sayesinde kendinizi özgür hissetmeniz, fırsatları yerinde kullanmanız mümkün hale gelir. Saat 19:15 itibariyle Mars-Satürn arasında gerçekleşecek görünüm, isteklerinizi cesaretle öne sürebilmeniz, disiplinli ve planlı bir şekilde ilerlemeniz adına size güçlendiricidir. Fiziksel açıdan dayanıklılığınız yükselir, ayrıca her türlü sınavdan, yenilikten yüzünüz akıyla çıkabilirsiniz.

Saat 21:14-pazartesi 00:46 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu zaman dilimi, bağımlısı olduğunuz ve sizin için önemi bulunan her konudaki hassasiyetinizi öne çıkarır. Bu ister para ister aşk ister iş olsun fark etmez. Kendinizi rahat ve hoş bir şekilde ifade etmekten zevk alırsınız. Saat 21:39 da, Venüs-Jüpiter görünümü altında, üzerinde ciddiyetle durulması gereken kişisel meselelerinizi gözden geçirebilir, önümüzdeki hafta için planlamada bulunabilirsiniz. Bir an önce rahatlama arzunuz öne çıkar.

Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle. Her şey sizin için en güzel şekilde gerçekleşsin.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER