Habertürk 07.06.2011

Kova burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, olabilecek gecikmeler karşısında sakin kalmalarını tavsiye ediyor. Detaylar için tıklayınız.

KOVA burcu 07 Haziran 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Sevgili Kovalar, gün boyu etkili olacak Ay-Mars ve Ay-Venüs zorlu görünümü altında, kişi ister istemez cebindeki parasını, mal varlığını daha fazla önemsemeye başlar. Ayrıca ailesini her şeyin üstünde görür ve onların iyiliğini olacak şekilde planlar yapmak ister. Ancak gerek siz gerekse birlikte yaşadığınız kişi veya kişiler biraz sabit fikirli davranmaya yatkındırlar. İşte bu durum bir Kova için rahatsız edici boyuta geldiğinde olmayacak kararlar verebilir. Yapılması gereken tabii ki o meşhur soğukkanlılığınızı devreye sokmaktır.

Saat 18:27-22:33 arasında Ay boşlukta kalacak. Ne kadar zorluk altında olursanız olun bugün olabilecek gecikmeler veya durumlar nedeniyle gerginliğe düşmek yerine sakin kalmaya çalışmanızı öneriyorum.

Saat 22:33 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, iletişim konularında yararlı olan bu enerji ifadenizi güçlendirebilir ve size çekici bir görünüm sağlayabilir.

Saat 23:40 itibariyle Merkür-Satürn arasında oluşacak görünüm önümüzdeki birkaç gün boyunca etkili. Genel olarak iletişimde bulunma, yenilikler yapma, hayatınıza heyecan katma arzunuz fazlasıyla yüksek. Karşı cinsi, gerek fiziksel gerekse fikirleri yönünde gözden geçirebilirsiniz. Dengeli paylaşımdan yanasınız. Bu enerjinin etkisi altında eski bir ilişkinin size kendisini yeniden hissettirmesi mümkündür. Ancak yine de tam anlamıyla güven duymakta zorlanabilirsiniz. Çünkü artık inandığınız şekilde yaşamaktan yanasınız. Eski köye yeni adet getirmenin lüzumu yok diye düşünebilirsiniz.

İşlerinizde kolaylık, aşk hayatınızda şans sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER