Habertürk 07.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, iletişimle alakalı her konuda, fikirlerini özgür bir biçimde ifade etmek için hareketli ve emin bir duruşa sahip olmaları gerektiğini vurguluyor.

Kova burcu 07 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar yeni hafta, Ay-Koç burcu etkisi altında başlıyor. Bu enerji, iletişimle alakalı her konuda, fikirlerinizi özgür bir biçimde ifade etmeniz anlamına geldiği gibi, hareketli ve kendinizden emin bir duruşa sahip olmanızı da sağlayıcıdır. Gün içinde hızlı bir haberleşme, kimi zaman içgüdüsel olarak sabırsızlık, isteklerinizi kabul ettirme konusunda yoğunluklar oluşabilir. Bunların nedeni, günü en iyi şekilde değerlendirmek ve geç kalmamaktır. Çünkü kimileriniz için rekabet son derece önemlidir. Geç kalınması halinde başka kişilerin öne geçmesi mümkündür.

Benim bugün için size tavsiyem özellikle otorite konumunda kişilere dikkat etmenizdir. Diğer burçlara belirttiğim gibi birileri bugün sizin fark etmeyeceğinizi düşünerek çıkarları konusunda sizi kullanmaya kalkışabilirler. Lütfen gözünüzü dört açınız. Yetenekli olduğunuz alanlarda söz sahibi olmak istiyorsanız, iyi niyetinizin ölçüsünü kaçırmamaya gayret gösteriniz. Günlük aktiviteniz içinde yaptığınız işleri ajandanıza maddeler halinde yazınız. Kimle görüştünüz, nerelere ödeme yaptınız veya kimlerle görüşmeniz gerekiyor belirleyiniz.

Yeni hafta umduğunuzdan güzel, verimli ve başarılı dolu geçsin. Şansınız bol olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER