Habertürk 08.06.2011

Kova burcu günlük yorumu (8 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, duygu ve akıl arasındaki sınırın iyi korunması gerektiğini hatırlatıyor. Detaylar için tıklayınız.

KOVA burcu 08 Haziran 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (8 Haziran 2011)

Sevgili Kovalar, yeni gün Başak burcunda ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerjinin sayesinde üretkenliğiniz öne çıkıyor. Özellikle çalışma hayatında olan kişiler bugün işlerini düzene koyabilir, yarım kalan işlerini bitirebilir, hangi meselelerin önemli olduğunu saptayabilirler. Kişisel bakımınızla ilgilenme ve sağlık konularında da günü olumlu yönde değerlendirmek mümkün.

Saat 10:03 Ay-Pluto olumlu görünümü, ideallerinizi gerçekleştirme yolunda, titiz çalışmanızı, yavaş ve emin adımlarla ilerleme konusunda sizi sabırlı davranmaya teşvik ediyor. Ayrıca, hayatın binbir türlü hali olabileceğini, kimseye güvenmeden ilerlemenin her zaman faydalı olacağını söylüyor. Yani aradığın güç, aslında senin özünde var diyor.

Saat 19:31 itibariyle Ay-Merkür arasında oluşan görünüm, duygusal endişelerin, aklımızı karıştırabileceğine işaret ediyor. Birlik ve bütünlük duygusunun, iletişimin her alanda kıymetli olduğunu hatırlatıyor. Duygularımızla aklımız arasındaki sınırın iyi korunması gerektiğinden söz ediyor.

Güneşin ışığı, yüreğinizdeki tüm sıkıntıları alıp götürsün. Güzelliklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER