Habertürk 08.03.2011

Kova burcu günlük yorumu (8 Mart 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, bilgilenmek ya da aktif olarak halletmek gereken işlerde enerjik olacaklarını söylüyor.

Kova burcu 08 Mart 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (8 Mart 2011)

Sevgili Kovalar, Ay Koç burcu etkisinin son günündeyiz. Kısa seyahatler açısından gayet etkili olan bu enerji gerek bilgilenmek gerekse aktif olarak halletmeniz gereken işlerde sizi destekleyicidir. Duruşunuz kendinizden ne kadar emin olduğunuzu göstergesi gibidir.

Saat 17:24 itibariyle Ay-Kuzey düğüm görünümü, tecrübelerinizi uygun alanlarda geliştirmeniz anlamında destekleyicidir. Boş yere zaman kaybetmeden işlerinizi yoluna koymanız faydalıdır.

Saat 18:03-19:52 arasında Ay boşlukta olacağından, iletişimsel anlamda daha ölçülü ve dikkatli davranmak, işlerinizi yaparken ayrıntıların üzerinde durmak, etrafınızdaki kişiler gerginse elden geldiğince anlayış göstermek, parasal konularda ise dikkatli olmak yararlıdır.

Saat 19:52 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, paranın önemini kendi içinizde gerçekçi bir şekilde düşünmenizi sağlayıcıdır. Eğer bunu tam olarak yapabilirseniz risk almak yerine çıkarlarınızı daha iyi koruyabilirsiniz. Saat 23:42 itibariyle Ay-Chiron arasında olumlu bir görünüm gerçekleşecek. Gecenin ilerleyen saatlerindeki bu enerji, yetersizlik hissinizi yarı yarıya azalttığı gibi hırsınızı da körükleyicidir.

Tüm Dünya Kadınlarının bu özel ve anlamlı gününü yürekten sevgilerimle kutluyorum.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER