Habertürk 08.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (8 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, mal mülk sahibi olma arzusunun, kimi zaman haddinden fazla para biriktirmeye yol açabileceği ve keyiften uzaklaştırabileceğini söylüyor.

Kova burcu 08 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (8 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar Ay-Koç burcu geçişinin ikinci günündeyiz. Bu geçiş, çevrenizdeki dünya ile olan irtibatınızı hızlandırır, aktif hale getirir ve kendinizi güçlü bir şekilde yansıtmanızı sağlar. İçinizden geldiği gibi konuştuğunuz, aklınıza eseni yapmaktan zevk aldığınız bugün, fiziksel olarak gayet güçlüsünüzdür. Canınızı sıkan bir olay olduğunda buna kayıtsız kalmaz, gerekli mücadelede bulunabilirsiniz.

Günün etkili bir başka enerjisi, 18 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecek olan Chiron-Balık burcu geçişidir. Bu geçiş, parasal konularda daha fazla yoğunlaşmanız ve kazanmak, güvence altında yaşamak için var gücünüzle çalışmanız anlamındadır. Mal, mülk sahibi olma arzusu, kimi zaman haddinden fazla para biriktirmeye yol açabilir. Hani dilimizde bir benzetme vardır -var yemez derler, işte aynı o şekilde. Ancak böyle davranmanızın sebebi, elinizde olmayan kaybetmek korkusu nedeniyledir. Tabii ki her Yay bu durumda olmayabilir. Kimilerinizde ise bu durum aşırı derecede iyiliksever bir insanın göstergesidir. Öyle ki, elindeki avucundaki insanlarla paylaşır, kendinden çok başkalarına yardımcı olur. Ancak bu bazen öylesine sınırları aşar ki, bir bakar cebinde beş kuruşu kalmamış. Şifacılık yoluyla kazanılan parayı gösterdiği gibi finansal konulardaki yetenekliliğinizin başkalarının işine yaraması şeklinde de gelişmeler yaşanabilir. Yani birilerine akıl verirsiniz ancak bu aklı kendiniz için kullanmayı düşünmezsiniz.

Yaralarınızın şifa bulması ve günü güzellikler içinde geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER