Habertürk 09.06.2011

Kova burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, özgürlük ve arkadaşlık duygularını tadabilecekleri yeni bir kişi ile tanışabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

KOVA burcu 09 Haziran 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Sevgili Kovalar, 9 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında İkizler burcunda ve aşk evinizde transitini sürdürecek Venüs, aradığınız özgürlük ve arkadaşlık duygusunu tadabileceğiniz yeni bir kişi anlamına gelebilir. Özellikle hayatın keyifli ve eğlenceli yanlarını hissetmeniz bu dönemde gayet kolay olacağından uzun süredir yorulan bilinciniz ve üzgün yüreğiniz güç bulabilir, canlanabilir. Bu enerji altında, yeni insanlarla tanışmak, farklı bakış açıları ve fikirleri olan kişilerle bir araya gelmek mümkündür. Yine bu dönemde ilişkisi olanlara benim tavsiyem, öncelikle arkadaşlık olgusunu önemsemeniz, birlikte eğlenmeyi ve gezmeyi, aşkınızı yeniden canlandırırken duygusal davranmamayı bilmenizdir. Çünkü bu süreç bağımlılık ve hassasiyet içinde olmaktan ziyade ortak ilgi alanlarını paylaşmayı gerektirmektedir.

Partnerinizi sınırlamamak, özgür bırakmak, arkadaşı olmak, baskı uygulamamak, üstüne çok düşmemek gerekir. Şimdi romantizm ve hassasiyet değil, bilakis rahat davranmak, hayatın keyfine varmak zamanıdır. Bu süreçte bazılarınız, ilişkinizdeki sorunlarını çözümlemeye çalışırken diğer yandan karşınıza çıkabilecek bir başka kişi nedeniyle aklı karışabilir. Kimi Kovalar ise, yeni bir aşka adım attığı halde, eskiyi hala unutamamış olabilir. Bu ve buna benzer durumların dışında genel olarak ben bu dönemin kısa sürse de size keyif vereceğini düşünüyorum. Yalnız şunu unutmayınız ki, Venüs etkisi altında başlayan bir ilişki uzun soluklu değildir. Bunun için ortak haritalarınızın güçlü enerjiler içeriyor olması gerekir. Ayrıca bu süreçte tekrar bir araya geleceğiniz eski aşkınızla her şeyi tekrar konuşmanız ve bundan sonrası adına bir sorun yaşamamak için mantıklı kararlar almanız yerinde olur.

Not: Venüs-İkizler burcu seyri hakkındaki daha geniş bilgiyi, Haziran aylık yorumunuzda bulabilirsiniz. Fırsat bulduğunuzda gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Venüs döneminin size arzuladığınız aşkı yaşatması ve mutlu olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER