Habertürk 09.05.2011

Kova burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, yeni bir girişim ya da karar değişikliği konularında temkinli olmalarını öneriyor. Detaylar için tıklayınız.

Kova burcu 09 Mayıs 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Sevgili Kovalar yeni haftamız saat 09:52 itibariyle Ay-Mars arasındaki zorlu görünümle başlıyor ve ardından Ay boşluğa giriyor. Saat 12:35 olana dek, işlerinizin verimli bir şekilde ilerlemesini ve planladığınız şekilde gelişmesini istiyorsanız yeni bir iş girişimi veya farklı bir yöntemi denemek, verdiğiniz bir kararla ilgili değişimlere gitmek, etrafınızdaki kişilerin sizin gibi düşünmelerini beklemek konusunda temkinli olmak yararlıdır.

Saat 12:35 Ay-Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak. Bu enerji bir Kova için hem partneriniz hem de sizi egonuza yenilmeden ortak bir noktada buluşmak adına gayret göstermeniz anlamına geliyor. Eğer sevgiliniz Aslan, Koç veya Yay burcu ise, bu etki altında ipler onun elinde demektir. Genel olarak, sakin, anlayışlı davranmakta fayda vardır.

Saat 18:44 itibariyle Merkür ve Venüs gökyüzünde kavuşuyor. Bu güçlü birleşimin size apayrı bir ışıltı kazandıracağınızdan şüpheniz olmasın. İfade tarzınız, hakim duruşunuz ve yeteneklerinizi sergileme gücünüz sizi hem başkalarının gözünde yüceltiyor hem de arzu ettiğiniz şekilde ilerlemenizi sağlıyor. Çevreniz gittikçe genişlemeye başlıyor. Oturup planlarınızı, daha önce fırsat bulamadığınız işlerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Ancak bir şey çok önemli. Aceleci olmamak. Yani ne yaptığınızı bilerek ilerlemek. Zaten Koç burcunda olan bu kavuşum genelde sabırsızlık verir. Biz eğer akıllı bir şekilde hareket edersek isteklerimizi kolayca elde edebiliriz. Bu enerji eğitim hayatınız, hızlı öğrenmeniz, öğrendiklerinizi uygulamanız için size ışıktır.

Yeni haftanın hepimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER