Habertürk 09.02.2011

Kova burcu günlük yorumu (9 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su kovalara bugün, maddi ve manevi açıdan güçlü olma isteklerinin belirgin olacağını söylüyor.

Kova burcu 09 Şubat 2011 yorumu

Kova burcu günlük yorumu (9 Şubat 2011)

Sevgili Kovalar saat 09:32 olana dek, Ay Koç enerjisinin etkisi altındayız. Kısa seyahatler açısından gayet etkili olan bu enerji gerek bilgilenmek gerekse aktif olarak halletmeniz gereken işlerde sizi destekleyicidir. Öğrenmek adına yeni fırsatlar sunduğu gibi, hızlı bir şekilde bir yerden bir yere varılmasında da etkilidir. Ancak fikirlerinizi öne sürerken sadece kendi doğrularınıza bağlı kalmanız kimi zaman tartışmalara neden olabilir.

Ayrıca saat 09:32-13:24 arasında Ay boşlukta olacağından, iletişimsel anlamda daha ölçülü ve dikkatli davranmak, işlerinizi yaparken ayrıntıların üzerinde durmak, etrafınızdaki kişiler gerginse elden geldiğince anlayış göstermek, parasal konularda ise dikkatli olmak yararlıdır.
Saat 13:24 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, maddi ve manevi açıdan güçlü olma ihtiyacınızı yükselticidir. -Finansal açıdan sağlam ve tutarlı bir hayatım olsa tüm sorunlar vız gelirdi bana- diyebilirsiniz. Bu tabii ki doğrudur. Sizin gibi özgürlük ve yenileşmeden yana olan bir kişinin böyle düşünmesi gayet doğaldır. Çünkü paranın cesur kararlar alabilmemizde ne kadar etkili olduğunu biliyoruz.

Şans sizden yana olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER