Habertürk 01.02.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (1 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, oğlaklara bugün, ruh hallerinin sakin ve kendinden emin bir kişi profilinde olacağını ve yüksel cesaret göstereceklerini belirtiyor.

Oğlak burcu 01 Şubat 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (1 Şubat 2011)

Sevgili Oğlaklar burcunuzda ilerlemesini sürdürmekte olan Ay etkisinin son günündeyiz. Öncelik sırasına göre halletmeniz gereken işleri bu etki altında kolayca bitirebilirsiniz. Görev üstlenme yeteneğiniz bugün ön plandadır. Duygularınızı belli etmek yerine, davranışlarınızla sözlerinizle ifade etmeye çalışabilirsiniz. Genel olarak ruh haliniz, sakin ve kendinden emin bir kişi profilindedir. Cesaretiniz yüksektir. Ancak bu, her işe balıklama atlamanız şeklinde bir hale dönüşmez. Yani dikkat ve kontrol duygunuz gayet sağlamdır. Saat 18:41 de, çalışma evinizin yöneticisi Merkür, Ay ile kavuşum yapacak.

Bu enerji gündüz saatlerinde etkisini göstermeye başlar. Hem maddi konularda hem de iş hayatınızla ilgili meseleler üzerinde yapılacak incelemeler açısından önem taşır. Yapılacak görüşmede, çalışma ortamınız, ustalarınızla olan temasınız, isteklerinizle ilgili konularda fikirlerinizi öne sürebilirsiniz. Bazı anlarda çekingen davranabilirsiniz ancak bu yanlış anlaşılmalara sebep olmamak içindir. Saat 21:31-Çarşamba 01:21 arasında Ay boşlukta kalacaktır.uzun bir süre Ay gezegeni boşlukta olacağından bu zaman dilimini eksikleriniz ve tamamlanması gerekenler ayırırsanız faydalı bir şekilde değerlendirmiş olursunuz.

Şubat ayındaki tüm enerjilerin, sizlere huzur, güvenlik, aşk ve sağlık getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER