Habertürk 10.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (10 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, mal, mülk, para ve cinsel konularda güçlü olma arzularının yüksek olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Oğlak burcu 10 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (10 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında mal, mülk, para, cinsel konularda güçlü olma arzunuz yüksektir. Eğer kendi ayaklarınızın üzerinde duran birisiyseniz doğal olarak kimseye eğilmek zorunda değilsinizdir. Ancak tam tersi durumda ortaklaşa hareket etme mecburiyetiniz vardır. Belki de bu yüzden partneriniz veya diğer insanlara karşı denetim uygulayabilirsiniz. Ancak bugünkü enerjiler altında biraz esnek düşünmekte, olgun davranmakta fayda var.

Saat 23:33 itibariyle Güneş ve Ay gezegenleri arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında her konuda liderlik kabiliyetiniz olmasına rağmen, sizi dar kalıpların içine sokmaya çalışan insanlara içten içe öfke duyabilirsiniz. Yeteneklerinizin fark edilmesi halinde birçok şeyin altından kolaylıkla kalkabileceğinizi bilmektesiniz. Gün içindeki enerjiler sayesinde ilişkiniz açısından yenilik, değişimde bulunmak ihtiyacınız ön planda olabilir. Maddi yönden rahatladığınız takdirde partnerinizle aranızdaki sorunların azalacağını, mutlu bir düzen kuracağınızı düşünebilirsiniz.

Güneşin ışıkları altında güç kazanmanız ve parıldamanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER