Habertürk 11.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, iç huzuru ve dengeyi yakalamak için dinlenme boşlukları yaratmalarını öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

Oğlak burcu 11 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar saat 10:03 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Mars, 16 Mayıs tarihinde Venüs tarafından güçlendirilecek. Böylece aşk hayatınızı ilgilendiren her konuda, gayet olumlu bir dönem geçirebilir, sadakat, güven, kalıcılık, tutarlılık, ihtiras, tutkular, cinsellik gibi duyguların tadına varabilirsiniz. Duygularla renklenen beğenileriniz bu süreçte yükselişte olduğundan, etrafınızdaki herşeyin estetik ölçüler içinde olmasını arzulayabilirsiniz. Kabalıktan, size karşı sert davranılmasından hoşlanmayacağınız bu dönemde, aşkı teninizde hissetmek arzunuz yoğundur. Bu enerji başladıktan beş gün sonra asıl etkisini gösterecek. Bu seyir etkinliği süresince, kimileriniz, karşısındaki kişiye ilgi duysa bile, bunu belli etmek yerine zamanın geçmesini ve onu daha yakından tanımayı tercih edebilirler. Eğer bir ilişkiniz varsa, bu dönemde daha sevgi dolu davranabilir, eğer erkekseniz çekiciliğinizi, kadınsanız güzelliğinizi ön planda tutmaktan zevk alabilirsiniz. Partnerinizin bu süreçte size olan tavırlarının gayet hoş olması, aranızdaki güven duygusunu tazelemesi sizin açınızdan memnuniyet vericidir. Güzel ortamlarda bulunmak, evin içinde her an hissedilen huzuru demlemek, sevgi ve barış duygusu içinde hareket etmek, bu tarihler arasında yaşanan etkiler olarak göze çarpabilir.

Bağlılığınız ve sadakat duygunuzun ön planda olduğu bu dönemde, bu asil davranışınızın karşılığını, aşkta mutlu bir dönem geçirerek alabilirsiniz. Birlikte olduğunuz insanı, her an her yerde kalbinizden ve aklınızdan çıkarmadan, aşkınızı ilk günkü gibi taze tutabilirsiniz. Sadece duygusal anlamda değil, hedeflerinizi gerçekleştirme, aileniz ve yuvanızla alakalı konularda da güç kazanmaya başlıyorsunuz. Hayatın eğlenceli yanlarını, kalitesini, her anlamda hissedebileceğiniz bu seyirler altında, ilişkisi olmayanlar yeni bir aşka yelken açabilecekleri gibi, eski bir aşkın yeniden gündeme gelmesi gibi bir sürprizle karşılaşabilirler. Boğa yerleşik olanı, sahip çıkmak anlamına geldiğinden, eğer bu süreçten önce sevgilinizle sorunlar yaşadıysanız ve aranızda belli bir mesafe oluştuysa, şimdi bunların kendiliğinden düzelmeye başladığını hissedebilirsiniz. Mars geçişinin en etkili ve olumlu tarihleri, 12, 18, 20, 23 Mayıs olarak öne çıkıyor. Bunların tümü hem iletişim hem cinsel, hem maddi hem de manevi anlamda amaçlarınıza uygun şekilde hayatı kurgulamanızda size destektir.

Saat 17:42 Venüs-Jüpiter ve saat 22:57 Merkür-Jüpiter kavuşum yapacak. İş ve girişimlerinizde rahatça hareket edebileceğiniz bugün, çevrenizdeki insanların sizin görüşleriniz sayesinde doğru yolu bulabilirler. Ancak aşırı çalışma, bütün işleri tek başınıza yapmak durumunda kalışınız zorlayıcıdır. Kendi içinizde huzur ve dengeyi yakalamak için elinizden geldiğince dinlenme boşlukları yaratmanız faydalıdır. İş konularında bugünlerde önemli bir görüşmede bulunabilirsiniz. Şu anki mevcut işinde sorunları olanlar için bu görüşme kendi içinizdeki huzur ve dengeyi yeniden sağlayabilmek adına etkilidir. Tabii ki tüm Oğlaklar için bu durumlar geçerli değildir. Bazılarınız sağlık probleminiz nedeniyle işlerinizi bir müddet evden sürdürmek zorunda kalabilirsiniz. Kimileriniz böyle bir etki altında ev sorunları yaşadığı için yeni bir yere taşınmayı düşünebilir.

Bereketiniz, aşk hayatınız ve genel olarak yaşamınızla ilgili konulardaki olumlu gelişmeler için bugün bir dilekte bulunmayı unutmayınız.

Her ne isteğiniz varsa gerçekleşmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER