Habertürk 11.02.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (11 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, sağlıklı bir şekilde ilerlemek için neler yapılması gerektiği tespit etmelerini öneriyor.

Oğlak burcu 11 Şubat 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (11 Şubat 2011)

Sevgili Oğlaklar, Cuma günü saat 08:19 itibariyle Güneş-Ay arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında başlıyor. Boğa burcunda ilerlemekte olan Ay, düzgün ve güvenilir bir şekilde yaşamayı arzulayan bireyin, parasal konularda son zamanlarda yaşanan beklenmedik durumlar nedeniyle kendini rahatsız hissetmesi anlamı taşıyabilir. Bir yandan risk almak istemez, diğer yandan üzerindeki baskılar neredeyse onu kopma noktasına getirmektedir. Bazı Oğlaklar için durum daha farklıdır. Sahip olduğu değerleri yetersiz gören birey, maddi konularda radikal kararlar almanın zamanı geldiğini düşünebilir. Yeni bir iş tercihinde bulunmayı düşünebilir.

Bir kısım Oğlaklar için ilkdördünün anlamı, aşkta doğru bir tercihte bulunmak isteyen kişinin, partnerinde aradığı özellikleri bulamaması, zorlanması veya şu aralar yalnızlık çekmesi anlamına gelebilir. İşte bütün bu güçlükler ve geçtiğimiz bir hafta boyunca yaşananlar bugün gözden geçirebilir ve sağlıklı bir şekilde ilerlemek için neler yapılması gerektiği tespit edilebilir. Saat 21:27-cumartesi 00:21 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu zaman dilimi içinde soğukkanlı bir şekilde hareket etmek, keskin kararlardan uzak durmak yararlıdır.

Gün boyu huzur, aşk, güvenlik ve başarı dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER