Habertürk 12.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, hızlı ve becerikli bir şekilde işlerinin üstesinden geleceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Oğlak burcu 12 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüz Ay-Başak burcu seyriyle başlıyor. Hızlı ve becerikli bir şekilde işlerimizin üstesinden gelebilmemizi sağlayan bu enerji, hem doğru kararlar vermemize hem de ilişki anlamında partnerimizle el ele verebilmemize fırsat tanıyor. Boşuna üzüldüğümüz durumları, bize kendimizi umutsuz hissettiren konuları, boş yere geçirdiğimiz zamanı bugünkü enerjinin desteği sayesinde kolaylıkla fark edebiliriz. Bu fark ediş doğal olarak bizi umutlandırıcı ve ileriyi görmemizi sağlayıcıdır.

Asıl bir başka olumlu etki, saat 11:28 itibariyle devreye giriyor. Mars-Neptün arasındaki olumlu yakınlaşma sayesinde, gücümüzün farkına varmamız ve girişimlerimiz için kuvvet kazanmamız mümkün. Ben bu enerjiyi daima, pembe bir tülün ardından huzur içinde hayata bakmak olarak yorumlamışımdır. Hatta, Neptünün ve Marsın burcunuzla olan bu harika görünümünü çölde vaha bulmaya bile benzetebilirim. O kadar ferahlatıcı ve o kadar hayat verici. Bu destek, aşkın bizzat gelip bizi bulması, maddi ve manevi anlamda güce kavuşulması, hedefimize ulaşılması anlamında da yorumlayabilirim. Şimdi size gelecek vaat eden projeler, tekliflerle gelebilirler. Size ihtiyacımız var, bugüne dek farkınıza varamamışız diyebilirler. Sakın şaşırmayın. Bunu hak ettiğinizi düşünecek kadar kendinize güveniyorsanız o zaman yeni gelişmelere, kalıcı değişimlere hazırsınız demektir. Çocuklarınız varsa onlardan destek görebilirsiniz, evlat sahibi olabilirsiniz, yatırımlarda bulunabilirsiniz. Bütün bunlar Haziran ayı itibariyle misliyle çoğalacak olan güzel gelişmelerin ön işaretçileridir. Derin bir nefes çekin ve hayata gülümseyerek bakın. Çünkü bunu hak ettiniz.

Bugünkü enerjilerin sizlere şifa, bereket, güzellik ve şans getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER