Habertürk 12.02.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (12 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, ilişkiler ve iş ortaklığı konularında huzurlu olma yolunun, sağlık ve düzenli işten geçtiğini düşünebileceklerini söylüyor.

Oğlak burcu 12 Şubat 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (12 Şubat 2011)

Sevgili Oğlaklar gün boyu İkizler burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, ilişkiler, iş ortaklığı, birebir paylaşımlar, bütünleşme duygunuzu yakından ilgilendiren her alanda huzur ve güvenli olmanın yolunun, öncelikle sağlığınız ve gündelik iş temponuzun düzenli olmasından geçtiğini düşünebilirsiniz. Geleceğinizi kurgulamak isterken bir yandan da, gönlünüzce bir beraberlik yaşama ihtiyacı içindesiniz. Huzur bulabilmek için en öncelikle maddi ve manevi yönden hayatınızı garantilemek ve ona göre adımlar atmak niyetindesiniz.

Belirsizliklerin canınızı sıktığı bu günlerde, bazı durumların elinizde olmayışı ve başkalarının iki dudağı arasında beklemede kalışı sinirinizi bozmakta. Garip bir şekilde köşeye sıkışmış gibisiniz. Aslında yüreğinizin bir yerinde ise tüm soruların cevaplarının yakında alınacağını ve sizin için tüm güzelliklerin emrinize amade olacağını söyleyen bir ses var. Bu duyguyu içinizde sürekli sıcak tutarak hareket etmeniz faydalı olacaktır.

Mutlulukların gün boyu yanınızdan hiç eksik olmaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER