Habertürk 13.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (13 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, günü huzurlu geçirmeleri için olayları büyütmeden değerlendirmelerini öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

Oğlak burcu 13 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (13 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar saat 05:51-18:57 arasında Ay boşlukta olacaktır. Bu saat dilimi içinde başta partnerinizle olmak üzere, diğer kişilerle olan tüm paylaşımlarınızda bazı düzenlemelere, gözden geçirmelere ihtiyaç duyabilirsiniz. Özellikle sabah saatlerinde bazı anlaşmazlıklar veya üstesinden gelemediğiniz durumlar oluşabilir. Bunların boşluk etkisi nedeniyledir. Karşınızdaki kişiyle ilişkiniz ister özel, ister iş anlamında olsun farketmez, ılımlı şekilde konuşmaya çalışınız.

Olayları büyütmeden belli bir çerçeve içine alarak düşünürseniz günü gayet huzurlu geçirebilirsiniz. İnce eleyip sık dokuma zamanı değildir. Tam tersine günü kendi akışına bırakmakta fayda vardır. Saat 18:57 itibariyle Ay Terazi burcunda seyrine başladığında, çevreye uyum sağlamak, uzlaşıyı ön planda tutmak yararlıdır. Başkalarıyla yapacağınız el birliği zamanı daha iyi değerlendirmeniz anlamına gelebilir. Akşam saatlerinde huzura fazlasıyla ihtiyacınız vardır. Ailenizle bir arada olmak size keyif katabilir.

İşlerinizi başarılı bir şekilde yoluna koyabilmeniz, günü huzurlu bir şekilde geçirebilmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER