Habertürk 14.06.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Oğlaklara bugün, üstesinden gelemedikleri konuları kendi haline bırakmalarını tavsiye ediyor.

OĞLAK burcu 14 Haziran 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Sevgili Oğlaklar Salı günümüz saat 07:09 itibariyle etkili olacak Ay-Neptün görünümüyle başlıyor. Kişinin aslında kolaylıkla devre dışı bırakabileceği sorunları gözünde büyüterek kendini yetersiz hissetmesine neden olabilir. Oysaki şöyle telaşlanmadan düşünebilsek, her şeyi rahatlıkla yerli yerine koyabilir, hiç de umutsuz olmadığımızı görebiliriz.

Saat 12:54 Ay-Uranüs görünümü, ilişkimiz veya iş hayatımızla alakalı problemleri, kimi zaman iyimser bazen de gereksiz yere gergin bir şekilde ele almamıza neden olabilir. Oysaki çözümü bulmanın yolu, kendimizi bu kadar dinlememek, biraz dış dünya ile temasa geçerek moral bulmakla mümkün olabilir.

Saat 14:52 Ay-Chiron arasındaki görünüm, hiç kimseye haksızlık yapmamak için kendi özgürlüğümüzden ödün vermemize sonra da bütün bunlardan şikayetçi olmamıza yol açabilir.

Saat 15:47 Ay-Venüs karşıtlığı, hayatın gelip geçmekte olduğunu ve hala bazı şeyleri yerli yerine oturtmak için çabaladığımızı bize hatırlatıyor. Oysaki huzura ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Kendimiz adına bir şeyler yapmak arzumuz yoğunlaşıyor.

Saat 23:19 Ay-Satürn karşıtlığı, üstesinden gelemediğimiz bazı konuları kendi haline bırakmamız gerektiğini işaret ediyor.

Şans daima yanınızda olsun. Verimli, hoş sürprizlerle dolu, renkli bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER