Habertürk 14.04.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (14 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, aşkta huzurlu olmanın sırrının eleştirel tavırlardan uzak durarak kendilerine ve beraberliklerine ayna tutmak olduğunu söylüyor.

Oğlak burcu 14 Nisan 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (14 Nisan 2011)

Sevgili Oğlaklar, Perşembe günümüz Ay-Başak burcu etkinliği altında şekilleniyor. Bu enerji, aşk hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Bilirsiniz ruhun tekamüle ulaşması pek kolay değildir. Aşk, ateş denizinde mumdan kayıkla yüzmeye benzer. Kolay değildir. Ancak kişi gerçekten kendinden ve sevdasından eminse ilerlediği yolun da farkındadır. Bu yüzden şikayet etmez. Bugün aşkta huzurlu olmanın sırrı, eleştirel tavırlardan uzak durarak önce kendinize ve ardından beraberliğinize ayna tutmaktır. Orada ne gördüğünüz çok önemli.

Eğer ilerisi adına düşündüğünüzde kendinizi güvende hissediyorsanız, hayata karşı sorumluluklarınızı aklı başında bir şekilde kabul ediyorsanız, önünüze çıkabilecek engellere rağmen yine de, -yolum bu diyorsanız o zaman lütfen armudun sapı, üzümün çöpü demeden aşk hayatınızı düzene koyunuz. Nitekim akşam saatlerindeki enerjiler kuruntulu bakış açınızı düzenlemenizde size yardımcıdır. Daha iyi düşünmeniz, kararlarınızdan emin olmanız adına bugünkü enerjiniz sizi destekleyicidir

Gözleriniz daima güzelliklerle karşılaşsın. Hoş bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER