Habertürk 15.06.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (15 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Oğlaklara bugün, karamsar düşünmek yerine hayatı pozitif yönleri ile ele almaya çalışmalarını öneriyor.

OĞLAK burcu 15 Haziran 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (15 Haziran 2011)

Sevgili Oğlaklar, 15 Haziran saat 23:14 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Ay Tutulmasını güce dönüştürmek için, duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi gözden geçirmeli, karamsar düşünmek yerine, hayatı pozitif yanlarıyla ele almaya çalışmalısınız. Bunu başarmanın yolu ise, öncelikle geçmişin ağır yüklerinden kendinizi kurtarmak ve bağımlılıklarınızı tekrar gözden geçirmek, yüreğinizdeki inancı ayakta tutmaktır. Hayatta başımıza gelecekleri bilemeyiz. Ama şu var ki, bunların olumsuz olması kadar mucizelerle karşılaşılması da mümkündür.

Eğer kafanızın içindeki fikirleriniz, yüreğinizle uyum içinde olursa, hem vicdanen rahat olursunuz hem de beklemedik durumlarla karşılaştığınızda kontrolünüzü sağlayabilirsiniz. Geçmiş tecrübelerimizi güce dönüştürmenin sırrı, yaşadıklarımızdan ders almakla mümkündür. Huzuru kendi içimizde yaratamıyorsak, dış dünyada aramanın anlamı yoktur. Önce kendimizle barışık olmalıyız. Kendimizi sevmeli, korumalıyız. Bu Tutulma, huzuru bulmak için, sizi mutsuz eden tüm problemleri gözden geçirmenizi sağladığı gibi, endişe veren durumları, davranışlarınızı ve yaşantı biçiminizi de ele alarak yeni bir yön çizebilmenizi sağlayıcıdır. Bu gözden geçirmede, devre dışı bırakılması gereken her ne varsa gerçekçi bir şekilde ele alınır, sizi zorlayan her ne varsa geride kalır.

Gökkuşağı kadar renkli, bir su damlası kadar berrak ve yüreğiniz kadar tertemiz bir hayat sürmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER