habertürk 15.04.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (15 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, konuşma ve tavırlarında "önce ben ve benim ihtiyaçlarım" demelerinin yanlış olacağını söylüyor.

Oğlak burcu 15 Nisan 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (15 Nisan 2011)

Sevgili Oğlaklar Ay Başak burcu geçişi devam etmekte. Bu enerji hızlı tempoda çalışmanızı sağladığı gibi, durumları titiz bir şekilde analiz etmenizde de etkilidir. Bildiğiniz gibi işimiz veya yaşamımız gereği kimi zaman insanlarla ortaklaşa ilerlemek zorundayız. Özellikle aşk konusunda bütünlük duygusu bu yüzden gayet önemli. Karşımızdaki insanla aynı yönde hareket edebiliyorsak değmeyin keyfimize. Tam tersi bir durum söz konusu olursa pek ağzımızın tadı tuzu kalmıyor. İşte bugünkü etki altında, ılımlı hareket etmenin önemi büyük.

Konuşmalarınızla, tavırlarınızla önce ben ve benim ihtiyaçlarım demek yanlıştır. Bu dürtüsel bir tavırdır ve size göre haklısınızdır. Ancak saat 23:49 itibariyle Ay-Venüs karşı karşıya geldiğinde tabii ki ılımlı düşünmekte, olgun hareket etmekte yarar var. Çünkü enerjiler gereği bir yandan bağımlılıklarımıza sıkı sıkıya yapışıyoruz diğer yandan geçmiş meseleleri sürekli didikleyerek anlaşma yollarını kapıyoruz. Her iki kişi de, ilişkilerine sahip çıkmayı gerçekçi düşünmeyi mutlaka bilmeleri gerekiyor. Saat 23:49-cumartesi 09:59 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süreçte ani kararlar vermeyelim. Olumsuz düşünmek yerine sakince gözden geçirmelerde bulunursak geceyi huzur içinde geçirmemiz mümkün olur.

Her güzellik aslında yüreğimizde saklı. O güzellikleri yeniden keşfetmemiz dileğimle,
iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER