Habertürk 16.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, sağlam, güçlü ve güvenilir bir aşka özlem duyacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Oğlak burcu 16 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar, 16 Mayıs-9 Haziran tarihlerinde etkili olacak Venüs-Boğa burcu seyri, sağlam, güçlü ve güvenilir bir aşka duyduğunuz özlemin işaretçisidir. Bir oğlak için ilişkide sadakat, güvenlik, doğruluk, dürüstlük ve şeffaflık son derece önemlidir. Çünkü o bunların hepsini size sunabilecek dürüst bir kişidir. Kimilerine göre mesafeli olarak görülen Oğlak aslında sevgi konusunda son derece duyarlı olmasına rağmen bunu dışarıya aksettirmek istemez. Çünkü yanılmaktan korkar. O yaşadığı ilişkide doğum haritasında ters bir görünüm olmadığı sürece kimseyi arkadan vurmaz. Her şeyi belli, net ve açıktır. Aynı şekilde davranılmasını ister ve bulamadığında kendi yalnızlığına geri dönerek hayatını devam ettirebilecek kadar güçlüdür. Bu dönem işte bütün bunların en olumlu şekilde sağlanması ve yaşamınızda köklü hale getirilmesi adına size verilecek büyük bir destek ve güç zamanıdır.

Bu süreçte cazibeniz oldukça yükselir ve karşı cins tarafından takdir görebilir ve saygınlık uyandırabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin size karşı ilgisi, sevgisini artar, sadakat dolu davranabilir ve sizi daha fazla mutlu edebilmek adına kendine çekidüzen verebilir. Kimileriniz bu süreçte yeni bir aşkın soluğunu yakından duyabilir ve aradığı güven duygusunu karşısındaki insanda bulabilir, kimileriniz ise ilişkisindeki tüm pürüzlerin kaybolduğa tanık olur ve mutlanır. Her ne olursa olsun bu süreç bir Oğlak için çiçek açtığı bir dönemdir. Ayrıca Haziran ayında başlayacak ve 12 yıl sonra gerçek bir aşkla sarıp sarmalanması sağlayacak Jüpiter-Boğa burcunun ayak sesidir. Tutkularınız artar, beş duyunuzun tümü emrinize amadedir ve yaşamın keyifli en zevkli yanlarının tadına varmanızı sağlayan her şey size altın bir tepside sunulabilir. Fakat bu enerji bir Oğlağı asla şımartmaz, o yine nerde nasıl davranması gerektiğinin bilinci içinde mütevazi bir şekilde bu dönemi geçirebilir. Venüsün Mayıs ayında yapacağı özel görünümler sizleri süsleyici, yüceltici ve güvene kavuşturucudur. 16, 20, 21, 23 Mayıs altın günlerinizdir. Keyfini çıkarın dostlarım. Bunu çoktan hak ettiniz. Kariyerden aşk hayatınıza kadar, çocuk sahibi olmaktan onların yetiştirilmesine kadar, kimliğinizi en güçlü bir biçimde sergilemenizi sağlayacak fırsatları değerlendirmek için Mayıs ortası başlayan ve bir yıldan fazla sürecek harika bir dönem var önünüzde. Yeter ki ne istediğinizi bilin ve kendinize güvenin. Gerisi inanın çok kolay.

Not: Merkür gezegeni aynı Venüs gibi bugün Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişle ilgili açıklamayı Mayıs aylık yorumunuzda bulabilirsiniz.

Dilerim her gönül aradığı sevdasına kavuşur ve dilerim her gönül bu güzel şansla huzur bulur.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER