Habertürk 18.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (18 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, problemlerini pozitif bakış açısı ile çözebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Oğlak burcu 18 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (18 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar Ay-Yay burcu etkinliğinin bizleri rahatlatıcı etkinliği altında güne uyanıyoruz. Problemlerimizi pozitif bir bakış açısıyla çözebilmemiz anlamında bize destek veriyor. Saat 10:19 itibariyle Mars-Chiron arasındaki olumlu görünüm, bedensel ve zihinsel açıdan sınırlanmak yerine sınırsız ve sonsuz olanı düşlememiz yönünde bize ışık oluyor. Sıkıntılarımız olsa dahi, bunların bizi hayattan uzaklaştırmasına izin vermemek adına yollar keşfedebiliriz. Ne fark eder, öyle ya da böyle hayat devam ediyor, önümüze bakalım tarzında düşünebiliriz veya düşünmeye çalışmamız yararlı olabilir. Gerçek manada bizi selamete kavuşturacak duygunun moral gücümüz olduğunu anlayabiliriz.

Saat 14:42 Ay-Satürn arasındaki olumlu görünüm, mesleki konularda yapılacak düzenlemeler açısından geri planda çalışmamızı teşvik ediyor. Yani bir şeyleri sağlam bir şekilde ortaya koyabilmek için eksiklerimizi tamamlamamız gerekebilir. Bilgilenme, araştırma anlamında akıllıca tespitlerde bulunabiliriz. Duygusal yönden kimi anlarda abartılı düşünebiliriz. Fakat bunun büyük bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum.

Şansınız bol, gününüz aydınlıklar içinde geçsin. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

iremSU

Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER