Habertürk 18.04.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (18 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, dikkatli ve tedbirli olmalarını, aceleci karar ve hareketlerden uzak durmalarını öneriyor.

Oğlak burcu 18 Nisan 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (18 Nisan 2011)

Sevgili Oğlaklar saat 05:44 de Terazi burcunda oluşacak Dolunay dikkatli, tedbirli ve aceleci kararlardan, hareketlerden uzak durmamız gerektiğini gösteriyor. Güne şöyle bir baktığımızda saat 12:02 Venüs-Kuzey Ay Düğümü saat 19:02 Mars-Satürn karşıtlık etkisi durdurucu ve doğal olarak gerginlik uyandırıcı etkiler olarak öne çıkıyor. Özellikle kariyer hayatınızla ilgili konularda dengeli ve etrafınızdaki insanlarla gayet güçlü bir işbirliği içinde olmanın faydası büyüktür. Dolunay, ekilenlerin, verilen emeklerin karşılığını alma zamanlarıdır. Ancak bu Dolunay beklememizi, sabırlı olmamızı, her şeyi enine boyuna düşünmemizi gösteriyor. Hayatın üzerine gitmek, insanlarla takışmak özellikle ailevi konularda tartışmak sakıncalı olabilir.

Kariyer evinizdeki Satürn geri hareketi otoritelerle ilişkilerinizin önemini gösteriyor. Dış dünyanın kendi içindeki kuralları ister istemez üzerimizde etkili olabilir. Karşınıza çıkabilecek tekliflerin Merkür geri hareketi bitene kadar gözden geçirilmesi şart. Birileri sizin ne kadar çok çalıştığınız veya emek sarfettiğinize bakmayabilir. Bunları doğal karşılamak ancak kendinize olan güveninizi de ayakta tutmanız lazım. Aslında bu Dolunay benim kanaatimce sizleri test ediyor. Eğer diyor kendinden eminsen, geleceğinle alakalı konularda şüpheye düşmez, zorluklarla karşılaşsan da yılmazsın. O zaman bir ağaç gibi fırtınada yıkılmamak için yeri geldiğinde dallarını eğmeyi bil. Bu senin kökünü sağlam tutacak ve sonrasında ayakta durmanı sağlayacak.

Yeni haftanın sizlere mutluluk, huzur ve güzelliklere getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER