Habertürk 19.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (19 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, kendilerini ifade etme ve kabul ettirme güçlerinin oldukça yoğun olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Oğlak burcu 19 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (19 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar, saat 17:18 olana dek Yay burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay etkisi altında Perşembe gününe adım atıyoruz. Kişisel anlamda kendimizi ifade etme ve kabul ettirme gücümüz bu etki altında gayet yoğun.

Ay, saat 17:18-23:16 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Farklı bir şeyler yapmak isteyen kişi eğer dışarıdan bir baskı ile karşılaşıyorsa veya herhangi bir şeyi yapması için zorlanıyorsa doğal olarak canı sıkılabilir. Kaldı ki bir Oğlak, engellenmeye ve kendi istemediği bir durumun içine sokulmaya çalışılamaz. İşte bu noktada o meşhur inadı yüzeye çıkabilir. Boşluk saatleri içinde kendinizi rahatlıkla savunabilirsiniz. Ancak ölçüyü kaçırmamaya çalışınız.

Saat 23:16 sonrası burcunuzda ilerleyecek Ay, gecenin ilerleyen saatlerinin ciddiyet taşıyıcı konular üzerinde düşünmenizi sağlayıcıdır. Ardından Neptünle olan görünüm bana göre iyi bir uyku için gayet hoş bir etkidir.

Esenlik, mutluluk ve şans gün boyu yanınızdan hiç eksik olmasın.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER