Habertürk 19.04.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (19 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, düşüncelerini eyleme dökme arzularının yüksek olacağını söylüyor ve dikkatli olmalarını öneriyor.

Oğlak burcu 19 Nisan 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (19 Nisan 2011)

Sevgili Oğlaklar yeni gün, Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor. Yolunuz üzerinde duran her bir engeli yıkıp geçerek hedefinize ulaşmak arzunuz bugün oldukça yoğun. Kimilerine göre aşırı uçlarda geziniyor olabilirsiniz. Ancak bunun en önemli nedeni, güvence arzunuz. Çünkü artık bu bastırılmışlık sizi içten içe öfkelendirmekte. Kendinizce haklı olduğunuz bir yolun mücadelesini veriyorsunuz. Birileri beğense de beğenmese de artık bu yoldan geriye dönüş yok diye düşünebilirsiniz.

Saat 17:58 itibariyle Merkür ve Mars gezegenleri kavuşum yaptığında düşüncelerinizi eyleme geçirme arzunuz misliyle artabilir. Ancak siz de biliyorsunuz ki, Merkür hala geri hareketini sürdürmekte. Ve ayrıca, Mayıs ayı sizler için gerçekten olumlu geçmeye aday bir dönem. O zaman inandığınız bu yolda, bir anlık öfke ile acele kararlar almayınız. Sakin olunuz ve enerjinizi boş yere harcamayınız. Bekleyelim görelim politikasını şu aralar uygularsanız yakın bir zamanda gelişmelerin lehinize döndüğünü fark edebilirsiniz.

Acil kararlar vermemeniz, dikkatlice gözden geçirmelerde bulunmanız dileğimle,

iremSU

Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER