Habertürk 02.06.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, değişime açık olmaları halinde kazançlı çıkabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

OĞLAK burcu 02 Haziran 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Sevgili Oğlaklar 2 Haziran saat 00:02 itibariyle İkizler burcunda bir Yeniay meydana gelecek ve ardından saat 00:16 da, Parçalı Güneş Tutulması oluşacak. Ben tutulmaları daima yeni gelişmelerin habercileri olarak görürüm. Bu bakış açısıyla ele aldığımda, İkizler-Yay burç aksı üzerindeki tutulmaların iki yıllık bir gelişim olarak görülmesi taraftarıyım. Sonuçta her oğlak aynı şeyleri yaşamıyor. Bu süreç tamamlandığında hepimizin hayatındaki gelişim yerli yerine oturacak. Oğlaklar hava burcunda oluşan bu tutulmaya doğal yapıları gereği pek alışkın değillerdir. Hızlanma, aktivite, aynı anda iki işle birden uğraşmak kafalarını karıştırabilir. Bu tutulma ise bize bunlara hazır ol, girişim ve değişimlere açık ol, çünkü gelişim için bunlar gerekli diyor.

Gündelik hayatının düzeni ve ritmi aktif olarak değişebilir. Sistemli planlı çalışma arzunu biraz geriye çek ve bu hıza ayak uydur diyor. İletişim, haberleşme, medya dünyası, eğitim sektörü, konuşma ve yazma, birileriyle irtibatta bulunma dönemine giriyorsun. Aynı anda birden fazla işle uğraşabilir ve hepsinde de başarılı olmayı öğrenebilirsin diyerek bizi hızlanmaya çağırıyor. Formumuzu korumamız için spor yapmamızı, sağlığımızla ilgili bilgi edinmemizi, bedenimiz ile zihnimiz arasındaki dengeyi sağlamamız gerektiğinden söz ediyor.

Ancak bunu yaparken Jüpiterin Boğa burcunda başlayacak seyri ve ardından öz yöneticimiz Satürnün geri hareketinin bitişiyle umutlarımızı yükseltiyor. Yani bazı değişimler oluşacak ancak sen gayet sağlam bir şekilde ilerleyebileceksiniz gönlünü ferah tut diyor. Belki başta bu hızlanmalar bizi telaşa sürükleyebilir hatta gerginleştirebilir. Ancak yılın ikinci yarısındaki gelişmeler bizleri zirveye götürücüdür dostlarım. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Değişime ne kadar açık olursanız, önünüzde beliren fırsatlara ne kadar esnek bakabilirseniz bundan kazançlı çıkacağınız da o denli açıktır. Bunu bilerek yolunuzda ilerlemeyi sürdürünüz.

Her doğan Güneş, bir mucizeyi içinde saklar. O mucizenin sizi bulması ve mutlu etmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER