Habertürk 02.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (2 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, maddi konular ve aşk hayatları ile ilgili olarak olumlu etkilerin devrede olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Oğlak burcu 02 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (2 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız saat 08:59 itibariyle etkili olmaya başlayacak Ay-Boğa burcu geçişiyle yeni haftaya adım atıyoruz. Salı günü, Boğa burcunda bir Yeniay oluşacak. Benzetme yerindeyse iki bonus enerjiyle çevriliyiz. Güvence, maddiyatla alakalı konular ve genel olarak aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde olumlu tesir yaratan Ay sizi destekleyicidir. Duygusal konularda ektiklerinizi biçme vaktinizin geldiğini gösterdiği gibi, sizin bugüne dek yaptıklarınızın karşılığını almanız yönünde de ışık olabilir. Dayanma noktanızı aşan durumlar içinde olsanız bile, bugünkü Ay sizi koruyucu bir kalkandır.

Bugün sakin ve kendinden emin bir şekilde hareket etmeniz size çok şey kazandırabilir hatta kimle olursa olsun kontak kurabilmeniz anlamında da destekleyicidir. Ancak şu var ki, sorunlar konuşulmadıkça veya halledilmedikçe bütün bunların yaşanma ihtimali yine yüksek olacaktır. Fakat en azından iki gündür devam eden gerilimin biraz daha azalması bugün söz konusudur. Merak etmeyiniz.

Not: Mayıs aylık yorumunuz köşemize eklenmiştir. Gönlünüzden geçenlerin gerçekleştiği, huzurlu bir ay diliyorum. Mutlu haftalar.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER