Habertürk 20.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, ne istediklerini bildikleri için yanlış karar vermekten uzak olacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Oğlak burcu 20 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar yeni günümüz saat 08:34 itibariyle Ay-Venüs ve ardından Ay-Merkür arasındaki olumlu görünümle başlıyor. Duygularınızı ciddileştiren ve sizi güvenli bir aşkın özlemiyle çevreleyen bu enerji altında yanlış bir karar vermek pek mümkün değil. Çünkü kişi ne istediğinin, ne yönde ilerlediğinin gayet farkında. Bu etki altında birey, hayatını olasılıklara bağlamaz. Tam tersine aklı başında bir şekilde ilerlemek için elinden geleni yapmak ister.

Saat 09:56 itibariyle Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünüm, iyileştirici bir gücün yanınızda olmanızı sağlar. Bu güç size şifa verir ve sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Çevresel, eğitsel, yakın aile ilişkileri konusunda bugün kendinizi daha iyi hissetmeniz mümkündür. size tavsiyem hangi konuda olursa olsun gerçek bilginin peşinden koşmaya çalışınız. Çünkü bu sizi başarıya ulaştırıcıdır.

Saat 11:12 Ay-Mars güçlü titreşimi ve saat 11:46 Ay-Pluto kavuşumu, köklü bir dönüşüm için kişinin arzularını güçlendiriyor. Ona kararlılık, azim, mücadele, başarı hırsı kazandırıyor. Kendini ifade etmek, sağlam olanı elde etmek isteyen birey muazzam bir heveslilikle ilerleyebilir. Bu yaklaşan güçlü bir aşkın işaretçisi. Çoğu gitti azı kaldı bunu bilmenizi isterim.
Saat 21:22 Mars-Pluto, cumartesi 00:54 Merkür Pluto arasındaki olumlu görünüm etkisi altında, yeteneklerinizi yaratıcı biçimde kullanabilir, kendinizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade edebilir, amacınızı gerçekleştirmek için var gücünüzle çalışabilirsiniz. Bu enerjiler size aradığınız desteği bulmanız yönünde şevk vericidir. Bardağı dolu tarafından görmenizi sağlayıcıdır.

Doğan Güneşin Ruhunuzu Aydınlatması ve Yüreğinizi umutlandırması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER