Habertürk 20.04.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (20 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, iyimserlik ve coşkunluk hissiyle günü pozitif geçirebileceklerini söylüyor.

Oğlak burcu 20 Nisan 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (20 Nisan 2011)

Sevgili Oğlaklar saat 09:50 itibariyle Ay-Yay burcu seyir etkinliği altında güne adım atıyoruz. Kafanız böyle bir etki altında fazlasıyla yoğun olabilir. Herhangi bir konu üzerinde tam olarak ilerlemek için bilinçli hareket etmek gerekir. Birbirine zincirleme bağlı olan düşünceler dağınıklık yaratsa da, iyimserlik ve coşkunluk kişiyi pozitif yönde etkileyicidir. Saat 10:31 itibariyle ufak tefek rahatsızlıklarınız konusunda ilaç veya benzeri iyileşme metotlarından yararlanabilirsiniz. Yorgunluk duyduğunuzda işlerinizi belli bir sıralama altında yapmak ve dinlenme boşlukları vermek yararlıdır. Saat 13:29 itibariyle genel olarak iş ve ailevi konularda tepkisel davranabilirsiniz.

Sizi engelleyen durumlar söz konusu olduğunda tepkisel davranabilirsiniz. Çünkü bildiğiniz şekilde ilerleme arzunuz yoğundur. İfade tarzınız ve tavırlarınızla bunu kolayca dışa yansıtırsınız. Saat 23:42 itibariyle enerjiniz yavaş yavaş yükselişe geçer. Gün boyu süren iç ve dış anlamdaki yoğunluğun getirdiği stres ve baskı yerini sakinliğe bırakır. Hatta içinizden, neden bu kadar gerilim yaşadım diye düşünmeniz mümkündür. Geceyi sakin bir şekilde geçirerek moral depolayabilirsiniz.

Not: Saat 13:17 itibariyle Güneş Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu konu hakkında geniş açıklamayı Mayıs aylık yorumunuz için hazırlamaktayım. Hepinize maddi ve manevi anlamda güzellikleri getirmesini diliyorum.

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz, huzur bulmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER