Habertürk 21.06.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Oğlaklara bugün, başkaları ile rekabet ederken birikimlerine ve tecrübelerine güvenerek konuşmalarını öneriyor.

OĞLAK burcu 21 Haziran 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Sevgili Oğlaklar, 21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda yani çalışma evinizde transitini sürdürecek olan Mars, iş ortamınız, yapmayı planladıklarınız ve uygulama biçiminiz, beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkiniz konularında etkilidir. Bu enerji altında bilgilenme, bildiklerinizi ortaya koyma konularında istekli olmanız mümkündür. Hırslısınızdır fakat bu hırs daha iyiyi daha etkili olanı ortaya koymak içindir. Başkalarıyla rekabet ederken tecrübelerinize, birikimlerinize güvenerek konuşursunuz. Geçtiğimiz aya göre aklınızı, parlak fikirlerinizi başkalarının direktifleriyle değil bizzat kendi isteğinizle yapabilirsiniz. Araştırır, soruşturur, inceler, keşiflerde bulunur daha sonra bunları diğer insanlarla paylaşabilirsiniz. Ayrıca bu enerji iş konusunda ustalaşma dönemi gibidir. Yani bilgilerinizi ustalaşarak pekiştirirsiniz. Yayıncılık, eğitim hayatı, yabancılarla olan irtibat konusunda da bu enerji sizi destekleyicidir. Günlük yorumlarda yeri geldiğinde hep söylerim. Bilgi, her türlü endişeyi ortadan kaldırır ve korkuyu yok eder diye. İşte bu dönemde çalışma hayatının içinde birilerinden, bir şeylerden çekinmenize gerek yoktur. Çünkü kendinizden ve yaptıklarınızdan eminsinizdir. Yine bu sürecin bir başka anlamı, konuşarak kendinizi ifade etmenizdir. Yani hem akıl hem diliniz harekete geçmiştir.

Hem yazarak hem iletişimde bulunarak elinizdeki verileri çalışma hayatınızda uygulamaya dökebilirsiniz. Entelektüel yollar, bilgi işlem ağı, haberleşme bu dönemde oldukça yoğundur. Rasyonel ve mantığa uygun bir şekilde hareket edilir. Gerekli ile gereksiz arasındaki ayrım bu süreçte gayet iyi yapıldığından boş yere zaman kaybetmemiş olursunuz. İşlerinizi yaparken veya iş konusunda seçim yapmak durumunda kaldığınızda sizin için hangisinin daha uygun olacağını kolaylıkla saptamanız mümkündür. İyi düşünülmüş tasarlanmış değişiklikler bu enerji altında kuvvetli bir şekilde sunulur. Eğitim hayatına ağırlık verme, diğer kişilerle görüş alışverişinde bulunma, acele etmeden gerekli olana yönelme bu dönemin enerjileri altında çok daha olumlu şekilde yerine getirilir. Kurs veya staj gibi bilginin derinleşmesini sağlayan aktivitelere katılır. Çevreniz genişleyebilir. Dikkatli olunması gereken tarihler: 22 ve 28 Haziran olarak öne çıkıyor.

Not: Güneş bugün Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Fırsat bulduğunuzda Haziran aylık yorumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Umduğunuz güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER