Habertürk 21.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (21 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, başarıya ulaşmak için yenilikleri adım adım uygulamalarını öneriyor. Detaylar için tıklayınız.

Oğlak burcu 21 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (21 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar, 21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Güneş, iletişimci olmanız ve gerekli kişilerle bağlantıya geçerek kendinizi geliştirmek adına istekli olmanız anlamındadır. Bu süreçte hızlı bir tempo içinde çalışılması, çok fazla dağılmanın önüne geçmek adına öncelikli olanlara önem verilmesi gerektiğinin simgesidir. Birden fazla işle aynı anda ilgilenmek durumunda kalabilir fakat disiplinli çalışmaya önem veren bir kişi olduğunuzdan hepsinin üstesinden gelmeye kalkışabilirsiniz. Bu durum doğal olarak yorucu olabilir. Çok fazla insanla temas içinde olmak, herkesin isteğini yerine getirmeye çalışmak, yaşamınızı sürdürmek adına ek işler için girişimde bulunmak gereği duyabilirsiniz. İşinizi geliştirmek ve daha iyi seviyeye çıkarmak için günlük temponuzu hızlandırmanız gerekecektir. Değişik fikirleri uygulamak, hem gelişiminiz açısından hem de kazancınız açısından gayet yerinde olacaktır. Bu süreçte yeteneklerinizi hünerli bir şekilde ve disiplinli çalışarak gösterebilirsiniz.

Kafanızın içinde birçok düşünce şekillenebilir. Ve sizi tanıyanlar aşırı şekilde çalıştığınızı düşünebilirler. İşlek bir zeka, organize olabilme kabiliyetiniz ve pratik oluşunuzla sizin adınıza parlak bir dönem başlayabilir. Burada dikkat etmeniz gereken konu dağılmamaktır. Başarıyı yakalamak istiyorsanız yenilikleri adım adım uygulamaya çalışınız. Bu dönemde daha bencil ataklar içinde olabilirsiniz. Ekip çalışmasından ziyade kendiniz adına hareket etmek söz konusu olacaktır. Bu konuda gerekirse başkalarına danışmanız ve ortak olarak hareket etmeniz de faydalı olabilir. Kendinize bir düzen ve program koyarak saatinde ve gününde işlerinizi hallederseniz faydalı sonuçlar almaya başladığınızı görebilirsiniz. Güneşin bu süreçte diğer gezegenlerle oluşturacağı en önemli tarihler, 22, 25, 27 Mayıs. Ben 22 ve 27 Mayıs tarihlerinde dikkatli hareket etmenizi tavsiye ediyorum. İş görüşmelerinde temkinli konuşmakta, akıllıca hareket etmekte fayda var.

Güneşin ışıkları altında arzu ettiğiniz bağlantılarda bulunmanız, hızlı ve aktif bir dönem geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER