Habertürk 21.04.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (21 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, hayatın güzelliklerinden ve keyifli yanlarından yararlanmak için çok çalışmaları gerektiğini düşünebileceklerini söylüyor.

Oğlak burcu 21 Nisan 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (21 Nisan 2011)

Sevgili Oğlaklar, 21 Nisan-16 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda seyrini sürdürecek Venüs etkisini hem genel hem de Nisan ayı içinde dikkat edilmesi gereken tarihler şeklinde ele alacağım. Koç burcu geçişleri her ne kadar gerilimli gibi duruyorsa da, siz Oğlaklar için atak olmanızı sağlayıcı bir destek gücüdür. Siz bu tarihler arasında hayatın güzellikleri ve keyifli yanlarından yararlanmak için çok çalışmanız, girişimci olmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Bu enerjiyi bu anlamda kullandığınız zaman hırslı çalışmanız, işinizde başarılı olmak adına özellikle çaba sarfetmeniz kolaylaşabilir. Oğlaklar her şeyi çerçevelemekten yana oldukları için, Venüsün Koç burcu sürecinde kendilerini sınırlamak zorunda kalmadan enerjik bir şekilde öne fırlayabilirler. Bu şekilde kullanırsanız bu zorlu enerjiyi güce dönüştürmüş olursunuz. Yalnız Venüs-Koç burcu geçişinde iki tarih gayet önemli. 23 Nisanda Venüs parasal kazanç evinizin yöneticisi Uranüs ile kavuşum yapacak ve 27 Nisan Venüs-Pluto dönüşüm ve yenilenme anlamındaki girişimlerinizde sizi daha fazla mücadeleye sevk eden bir görünüm oluşturacak. Bunlar gösteriyor ki, rekabet kızışabilir, daha fazla başarılı olmak için diğer kişilerle yarışmanız, ancak yenilikler konusunda dikkatli hareket etmeniz, gözden geçirmelerde bulunmanız, kısaca bilinçli davranmanız lazım. Agresif davranmak yerine, sıcak ve samimi ilişkiler kurabilir, girişimci olursanız bu iki zorlu görünümün size zarar vermesini önlemiş olursunuz.

Ev alanınız içinde de agresif tepkilere neden olabilecek bu enerji, sözünüzün dinlenmesinden hoşlanma, birlikte yaşadığınız kişi veya kişilere karşı baskın bir rol oynama durumu görülebilir. Ayrıca evinizle alakalı değişim ve yenilenme konularında yapılacak tamiratları gösterebilir. Evin güzelleşmesi adına olan bu çalışmalar, ev alanı içindeki yoğunluğu göstermektedir. Kimileriniz için yeni bir yere taşınmak veya yeni bir ev satın almak yoluyla olan değişimi de gösterebilir. Genel anlamda sert bir enerjidir fakat doğru yere yönlendirilmesi halinde hakikaten girişimcilik, liderlik ve öncülük özelliklerinizi ortaya çıkartabilir.

Not: Venüs transitinin, Mayıs ayındaki özel görünümlerini aylık yorumunuz için hazırlamaktayım.

Aşk, ona gereksinim duyduğunuz anda yanınızda olsun. Mutluluklar dileğimle,
iremSU

Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER