Habertürk 22.04.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (22 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, geri planda düşündükleri konuları yürürlüğe koyabileceklerini, disiplinli bir şekilde sonuçlandırabileceklerini söylüyor.

Oğlak burcu 22 Nisan 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (22 Nisan 2011)

Sevgili Oğlaklar, Yay burcunun son derecelerinde 12:25 olana dek devam edecek boşluk etkisi altında güne başlamaktayız. Hayallerinizi gerçekleştirmek ve bunları etrafınızdaki dünyada göstermek adına, aceleci davranmamanız, çok iyi düşünmeniz gerektiğinin göstergesidir. Ne yapmak istediğinizi, sizin için gerçekten önemli olanı mantıklı bir şekilde saptamanız adına etkili olan sabah saatlerinde geriye çekilerek analizde bulunmak son derece yararlıdır. Böylece önlem alır, olumsuz bir tepki ile karşılaşma riskinizi en aza indirmiş olursunuz. İnsanların sizi yıldırmalarına, cesaretinizi kırmalarına, geçmişte yaptıklarınızı hatırlatmalarına aldırmayınız, tepkisel davranmayınız.

Siz sakin olursanız, onlar da sizinle uğraşmaktan vazgeçebilirler. Saat 12:25 sonrası burcunuzda seyrine başlayacak Ay, disiplin edici ve sorumluluklarınızı hatırlatıcı olsa da, istikrarlı ilerlemeniz adına gayet etkilidir. Böylece geri planda düşündüğünüz üzerinde plan yaptığınız işlerinizi yürürlüğe koyabilir, disiplinli bir şekilde sonuçlandırabilirsiniz. Ayrıca bu enerji dış dünyayla temasınızda sizi güçlendirici ve çevrenizdeki insanların saygınlığını kazanmanızda yardımcıdır.

Yüzünüzü güldüren güzellikler yaşamanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER