Habertürk 23.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, şu anki durumlarından şikayetçi iseler yeni bir fırsatla karşılaşabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

Oğlak burcu 23 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar burcunuzla uyumlu bir görünüm yapmakta olan Venüs ve Mars gezegenleri saat 11:25 itibariyle gökyüzünde kavuşacaklar. Ben bu kavuşumdan son derece umutluyum ve ayrıca Haziran ayı itibariyle Boğa burcunda ilerleyecek Jüpiterin ön pırıltıları olarak görmekteyim. Öncelikle kariyer hayatınızla ilgili konularda kendinizi doğru, güvenilir ve uzun vadeli bir şekilde sunabilmeniz bu kavuşum sayesinde mümkün. En azından birileri artık ne demek istediğinizi ve ne yapmaya çalıştığınızı anlayabilirler. Ardından ileriye yönelik yani uzun vadeli olan seçenekleri önünüze getirebilir. Yani şu anki mevcut durumdan şikayetçi iseniz bir fırsatla karşılaşmanız kolaylaşır.

Aşk hayatınızla ilgili mevzularda size huzursuzluk ve güvensizlik yaşatan kim ve ne varsa bu kavuşum altında terbiye edilir ve doğru şekilde yaşanmaya başlayabilir. Ev sınırlarınız içinde kendinizi sakin bir şekilde izah etmenizi, gerginliklerden uzaklaşmanızı hatta ruhsal anlamda dinginleşmenizi teşvik edicidir. Hani bir türlü karar veremediğiniz konular var ya, işte bunlar üzerinde en sağlıklı olanı bulmanızda size ışık ve rehberlik sunabilir. Doğru bir aşkın ilk işaretleri gelebilir. Çocuk sahibi olmanız adına umutlandırıcı, çocuklarınıza güç sunmanızda destekleyicidir.

Yeni haftanın güzel gelişmelere, güvenli değişimlere, huzura ve sevgiye vesile olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER