Habertürk 24.05.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, bazı kişilerin yaratabileceği sorunlara karşı işlerini planlamalarını öneriyor. Detaylar için tıklayınız.

Oğlak burcu 24 Mayıs 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Sevgili Oğlaklar, Salı günümüz Ay-Kova burcu seyriyle başlıyor. Saat 10:40 olana dek özgün fikirlerinizle sorunlarınıza çare bulabilmeyi arzularsınız. Eğer iş hayatınız ve günlük uğraşılarınızda özgürseniz tabii ki çok daha rahat bir şekilde yol almanız, ilerlemeniz mümkündür. Ancak bazı sorunlar sizi rahatsız edici ise, sakin olmakta fayda vardır.

Saat 10:40-15:23 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Belirsiz durumlar nedeniyle işlerin sekteye uğraması ve yanlış anlaşılmaların görülmesi açısından etkilidir. Benim tavsiyem bazı kişilerin yaratabileceği sorunlar karşısında işlerinizin gecikmemesi için planlarınızı ona göre yapmanızdır.

Saat 15:23 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay huzur veriyor ve ardından saat 17:10 da Neptünle kavuşuyor. Aşkla kendinizden geçme ihtiyacınız öyle yoğundur ki, sizi gerçekten şefkatle saracak birinin, her türlü sıkıntınızı devre dışı bırakmanızda etkili olacağını düşünürsünüz.

Saat 21:52 sonrası huzurlu bir çevrede, arzu ettiğimiz güzellikte yaşama arzumuz büyüyor. Bir yandan hayatı güzel yanlarıyla düşünüyoruz diğer yandan zorluklar bizi yıldırıyor. Oysaki o zorlukları da kolayca aşabilecek güçteyiz. Kaldı ki bir Oğlak kendine güven duygusuyla, önce enerjisiyle bunu başarabilir. Buna yürekten inanıyorum.

Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER