Habertürk 25.06.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Oğlaklara bugün, aşk ve para konularında yeni kararlar almamalarını, girişimde bulunmamalarını tavsiye ediyor.

OĞLAK burcu 25 Haziran 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Sevgili Oğlaklar, cumartesi günümüz Ay boşluk etkisi altında başlıyor. Saat 01:07-23:52 arasında sakin, aklı başında hareket etmekte fayda var. Bu saat dilimi içinde aşk hayatınız veya parasal konularda herhangi bir yeni karar almamanız, girişimde bulunmamanız yararınızadır. Çünkü herhangi bir mevzuda belirli bir rota izlemek oldukça zordur. Şartlarınız gereği adım atmak isteseniz de, bazı durumlar sizi hala ona doğru çekiyor gibidir. Ne kadar kaçıp kurtulmaya çalışsanız da ve ona karşı ne kadar kızgın olsanız da, ondan vazgeçmek sanki mümkün değildir. Aranızdaki bağ, birlikte geçen yıllar, anılar, birlikte kurduğunuz düzen son derece etkilidir. Ondan vazgeçseniz bile birlikte oluşturduğunuz her şeyi devre dışı bırakmak son derece zordur. Bunları bilirsiniz ve ne yapmanız gerektiğini, lakin ona karşı duyduğunuz zaaf hep esir alır sizi.

Sevgili Oğlaklar, Ay- Koç burcu etkisi, genel anlamda böylesine tutkuyu çoğaltıcı ve bir o kadar gerilimi çoğaltıcıdır. Bir de buna boşluk etkisini kattığımızda tahmin edersiniz ki, durum zorlayıcıdır. Saat 23:52 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, bütün bunları geride bırakarak geceyi sakin bir şekilde geçirmenizi sağlayıcıdır. Böylece Pazar gününe hoş bir şekilde uyanabilirsiniz.

Zor günler mutlaka gelir geçer. Yeter ki, biz hayatla ve kendimizle olan barışıklığımızı kaybetmeyelim. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER