Habertürk 25.04.2011

Oğlak burcu günlük yorumu (25 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su oğlaklara bugün, daha önce planlanmış hedeflerini başkalarına sunarak paraya çevirmeye çalışabileceklerini söylüyor.

Oğlak burcu 25 Nisan 2011 yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu (25 Nisan 2011)

Sevgili Oğlaklar saat 04:47 itibariyle Güneş ve Ay arasında meydana gelecek sondördün, hayatta kalabilme mücadelenizin, kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtma isteğinizin göstergesidir. Belki şu aralar paraya çok fazla önem veriyor olabilirsiniz. Geçmişten aldığınız derslerin farkında olduğunuz için herhangi bir başarısız adım atmaktan korkuyor olabilirsiniz. Bu yüzden eşinizi, maddi durumunuzu, alacak ve borçlarınızı sorguluyor, daha fazla güven içinde yaşamak için bir an evvel girişimlerde bulunmak istiyor olabilirsiniz. Sondördün, kişinin kendiyle olduğu kadar, dış dünya ile olan mücadelesinin de göstergesidir.

Bir engelin üstünden atlayabilmek için son şansını kullanan bir kişinin duyduğu heyecanın işareti de olabilir. İster istemez olasılıklar tek tek hesaplanabilir. Elde mevcut olanlar kafanızın içinde hesap edilebilir. Bunlar diğer kişilere tuhaf gelebilir. Ancak sizin için gayet önemlidir. Günlük aktivite içinde iyi düşünülmüş taşınılmış, hedef haline getirilmiş konular başkalarına sunularak kazanç elde edilmeye çalışılabilir. Ancak bu aşamada paranızı başkalarına teslim etmeden önce çok dikkatli hareket etmek yararlıdır.

Yeni haftanın size arzu ettiğiniz güzellikleri, başarıyı ve mutluluğu getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER